Our Services

Orbis Consulting International offers you specialised education and migration consultancy services. Our counsellors have extensive experience in providing high quality education and immigration services.

If you are thinking of studying in Australia or Canada we are here to assist you

  • Dorela Pepa

    Codecare Co
  • Edris Ceka

  • Helena Ibro

  • Faleminderit nga zemra! Puna juaj e perkushtuar uroj te shperblehet gjithmone. Faleminderit Orbis Consulting International

  • Ndihem me fat dhe e privelegjuar qe bashkepunova me njerz te jashtezakonshem sic eshte stafi juaj. Faleminderit Orbis Consulting International

  • Faleminderit Orbis Consulting Albania per mundesin qe me ofruan per te vazhduar studimet ne Australi

0

Completed Projects

0

Happy Customers

0

Events Organized

0

Partners

orbis2018Home